Fűtésszerelés Budapesten, 0-24

Pest megye egész területén belül nincs kiszállási díj!
Pest megyén kívül kérje egyedi ajánlatunkat.

KapcsolatfelvételHívás most! +36 30 085 8398

Miért válassz minket a fűtésszereléshez?

=
0 FT KISZÁLLÁSI DÍJ BUDAPESTEN ÉS PEST MEGYÉBEN
=
MINŐSÉGI GARANCIA AZ ÁLTALUNK VÉGZETT MUNKÁRA
=
HÉTVÉGÉN ÉS ÜNNEPNAPOKON IS NON-STOP
=
KORREKT ÁR

A korszerűen kialakított és karbantartott fűtés rendszerek, nem csak biztosnásgosabbak, hanem az energiafelhasználásban is meghálálják szakszerű a gondoskodást.

Kérje most fűtésszerelő szakembereink ajánlatát fűtésrendszerek korszerűsítésére, karbantartására, hogy fűtésrendszerének fogyasztása akár 20%-kal is kevesebb legyen.

A fűtésrendszerek karbantartásának legmegfelelőbb időszaka a fűtési szezonon kívül esik, hiszen ilyenkor a javítási karbantartási munkálatok nem okoznak kényelmetlenséget.

Kérjen most ajánlatot fűtésének korszerűsítésére, felülvizsgálatára, hogy működése tökéletes legyen, amikor szükség van rá.

Szolgáltatásunk keretében vállaljuk a fűtésrendszerek javítását, cseréjét, tervezését és komplett kialakítását is.

0 Ft kiszállási díj

Pest megye egész területén belül nincs kiszállási díj!
Pest megyén kívül kérje egyedi ajánlatunkat.

Csőfagyasztássos fűtésszerelés

Fűtésszerelés során szakembereink a legkorszerűbb technológiát és eljárásokat alkalmazzák. Csőfagyasztásos eljárás segítségével a radiátorcsere olyan esetben is kivitelezhető, ahol a főcsap elzárására nincs lehetőség. Ilyenkor a fűtési rendszer víztelenítése nélkül is elvégezhető az eljárás azzal, hogy cső károsítsa nélkül egy -78°C-ra hűtött jégdugót hozunk létre a megfelelő helyen a csere időtartamára.

Kezdjük is az alapoknál:

Berendezések beszerelése, karbantartása, üzembehelyezése, javítása mind a fűtésszerelő feladata.
A fűtésszerelő biztosítja a normál élethez szükséges feltételeket, amik nekünk mind természetes folyamat mert van, vagy esetleg „készen” kaptuk, (a hideg helyiségben végzett munka, vagy tanulás, nem túl kellemes). A fűtésszerelő gondoskodik azok zökkenőmentes működéséről és karbantartásáról, javításáról. A berendezések karbantartása, beszerelése és üzembehelyezése sok erőfeszítést igényel a fűtésszerelő szakembertől. Ez a munkafolyamat sok munkát foglal magába, nagy felelősséget igényel. Előfordul az is, hogy nehéz körülmények között kell dolgoznia, különösen akkor, ha fűtési rendszer kiépítését vagy javítását hideg időben hajtja végre. Mert ugye nyáron ki gondol a fűtésre vagy annak a karbantartására?

A jó minőségű fűtő berendezések határozzák meg a rendszer egészének a megbízhatóságát. Szinte számtalan különféle eszközt tartalmaz, amelyek kialakításuk és működésük szempontjából különböznek csak egymástól. Mindemellett mindegyiket ugyanarra a célra tervezték- a hő előállítására. Megtermelik és fenntarják a hőmérséklet optimális szintjét, lakásunkba, házunkban egyaránt. Gyakorlatilag „nincs” fűtőtest, ezeket a berendezéseket úgy tervezték, hogy a hőt eloszlassák a térben. Speciális csőrendszerekkel juttatják a radiátorokba.

Környezetbarát a fűtés, egyszerűen szabályozható és még egy fontos szempont, egyáltalán nem veszélyes, nem kell szivárgástól, robbanástól félnünk, mert igen biztonságos. Központilag szabályozott, ha csak nincs egyedi mérőnk. Ha nincs egyedi mérőnk akkor szereltessünk fel, hogy tényleg a tényleges fogyasztásunkat fizessük, ne pedig általányt.

De a fűtésszerelő feladatai közé nem csak a központi fűtés szerelés, légtelenítés tartozik, hanem a padlófűtés, cirkófűtés, hőszivattyús rendszerek, és ezek mind mind karbantartása, telepítése, felújítása, javítása. Mindegyik fűtés rendszernek meg van a sajátossága is.
Sajnos néhány fűtési rendszerrel kapcsolatban még mindig vannak tévhitek rossz, téves információk. De minden esetben kérjük ki a fűtésszerelő szakember véleményét, aki a tudását és magasfokú szakértelmét megossza velünk.

Akár üzembehelyezésnél vagy csak egy karbantartásnál.

A gyors és szakszerű segítség csak egy karnyújtásnyira van. Ne várjon tovább! Hívjon, hogy segíthessünk!

Miben tudunk segíteni?

SZOLGÁLTATÁSAINK

  • radiátorcsere
  • radiátor és kapcsolódó alkatrészek javítása
  • központi fűtés szerelés
  • légtelenítés, csőhálózatok átmosása
  • fűtésszerelés csőfagyasztásos eljárással
  • teljes fűtésrendszerek kialakítása
  • padlófűtés kialakítása

+36 30 085 8398

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Scroll to Top Hívjon Most!